• Nopea toimitus!
  • Ilmainen ja kattava tuotetuki kaikille asiakkaillemme ja myydyille tuotteille!
  • Verkkokauppa auki 24/7!
  • Nopea toimitus!
  • Ilmainen ja kattava tuotetuki kaikille asiakkaillemme ja myydyille tuotteille!
  • Verkkokauppa auki 24/7!

EMtron KV16

alkaen 4 850,00 €


Kuvaus

EMtron KV16 on yleismallin ECU erittäin edistyksellisillä ja joustavilla ominaisuuksilla. Markkinoiden johtava I/O määrä varmistaa, että et joudu tekemään kompromisseja moottorin ja auton toiminnoissa.

EMtron KV16 on pakattu kompaktiin, kevyeen ja kestävään billet alumiiniseen koteloon.


- 16kpl suutinlähtöjä ja 12kpl sytytyslähtöjä, sekventiaalinen ruiskutus ja sytytys max.12 sylinteriseen. 8 sylinteriä täysin sekventiaalisella vaiheittaisella ruiskutuksella isommille tehoille.

- 32MB sisäinen muisti loggerille.

- 4-kanavainen oskilloskooppi esim. kampiakselin/nokka-asentoanturin tai muun pyörimisnopeustiedon datan analysointiin.

- Jopa neljän itsenäisen sähkökaasuläpän ohjaus, tai esim. 2x sähkökaasu+ sähköinen hukkaportti.

- Sisäinen kaksikanavainen lambdaohjain 4.9 tai ADV lambdalle.

- Kaksi nakutusanturi sisääntuloa, sylinterikohtainen nakutustunnistus+ohjaus.

- Nopea Ethernet tiedonsiirto (mahdollista säätää/tarkkailla ecun reaalidataa vaikka etänä tai radan varresta Wifin välityksellä).

- 3-akselinen kiihtyvyysanturi.

- Kaikki ylimääräiset suutin/sytkälähdöt voi käyttää maadoittavana muihin ohjauksiin, kuten releille, ahtopainesolenoideille yms.

- 16kpl "yleislähtöjä" vvt, solenoidi ja releohjauksiin yms yms. Voi käyttää maadoittavana tai 12v ohjauksella. Kaikki lähdöt suojattu oikosulkua ja ylivirtaa vastaan.

- 16kpl Analogisisääntuloja 0-5v tai lämpöantureille, ylösvetovastukset lämpöantureille sisääntuloissa 7-12.

- 14kpl Digitaali sisääntuloja pyörimisnopeustiedoille, katkaisijoille yms. Ylimääräiset voi käyttää myös esim. paine tai lämpöantureille, jos analogi sisääntulot sattuu loppumaan kesken.

- 2x CAN-väylää


Valitse alasvetovalikosta joko pelkkä ECU tai ECU + asennussarja, jälkimmäinen sisältää itse ecun lisäksi liitinsarjan, ohjelmointikaapelin sekä ecun kiinnityssarjan


Alla vielä esittely "lontooksi" ja linkit kytkentäkaavioon ja datasheettiin tarkempia speksejä kaipaavalle.Emtron’s KV16 is a wire in ECU with extreme flexibility. Industry leading I/O count will ensure you do not have to make any sacrifices when configuring your engine and vehicle. This ECU will support up to 16 Channels of Fuel (8 cylinders fully sequential staged injection) and 12 Channels fully sequential Ignition. Every KV16 is housed in a durable billet Aluminium enclosure and includes up to 32MB permanent memory for on board logging, 4-channel oscilloscope function, DBW control up to 4 channels, dual LSU4.9 Lambda controllers, dual digital Knock control, Ethernet communications and 3 axis G-force sensing to name a few.

KV16 Rev2 ECU Pinout - Emtron
KV16 ECU Data Sheet - Emtron